Home Posts

kan det lade sig gøre igen??

endnu en kage jeg har lavet til børnene – denne lavede jeg da Nicolai holdt op i dagplejen og skulle starte i børnehave

kage90_resize

WEEEE…. det virker – jeg tror sørme det virker, det var “selvfølgelig” noget med opsætningen, men min dejlige mand har nu fundet fejlen – jeg forstår det stadig ikke helt, men så længe det virker, så er jeg glad…

Den næste post kommer derfor til at indeholde en tutorial på hvordan jeg lægger kager sammen.:-)

Posted by Vibeke in Home

Sidder lige og leger lidt i håb om at der går et lys op for mig:-)

Denne kage lavede jeg til min datters skole, til årsfesten sidste år – Uglen er skolens logo.

kage94_a_resize

Posted by Vibeke in Home

HJÆÆÆLP!!

NU kryber jeg til korset, har virkelig brug for hjælp. Min blog stagnerer, hvis jeg ikke snart lærer at poste et indlæg MED billeder i…. Ved ikke hvad der går galt, gør alt hvad der står jeg skal gøre og alligevel får jeg blot et fint rødt kryds og en stor hvid boks…FLOT IKKE?:-)

Så hvis der er nogen derude som er geniale til wordpress, der lige ved hvad jeg gør galt, og endnu bedre hvordan jeg kan gøre det rigtigt, så må I virkelig gerne skrive mig en lille hilsen og forklare det – helst skåret ud i pap eller kage eller, ja bare det er MEGET tydeligt…hehe

På forhånd tak

Posted by Vibeke in Home

Nye kager

Jeg har endnu en gang måtte indse at min tekniske kunnen på min blog derfor er langt under middel – jeg kæmper stadig med at få mine billeder til at figurere inde i mine posts…. Den funger bare ikke for mig åbenbart. Så derfor må I i mellemtiden nøjes med manuelt at gå ind og se de nyeste skud på stammen:-).

Der er blevet tilføjet nye billeder/kager under kategorierne:

dåbskager, bryllupskager, fødselsdagskager, andre kager, detaljer og frække kager…

God fornøjelse.

Knus

Vibeke

Posted by Vibeke in Home

Lambeth kursus med Sif

Jeg har her i weekenden været så heldig at  kunne deltage i et kursus i den flotte kagepyntnings-stil der kaldes Lambeth. Som i alt sin enkelthed er en måde at pynte kager på udelukkende v.hj.a. royal icing.

Det var en superhyggelig dag, sammen med 5 andre kagedamer og så selvfølgelig søde Sif, som havde taget turen fra Jylland og over til os – til en søndag i kagens tegn. Vi hyggede, snakkede og morede os undervejs.

Teknikken kræver meget tålmodighed og endnu mere øvelse, men er superflot og det er helt sikkert ikke den sidste kage jeg laver med den form for pynt. Det er bare så elegant.

Jeg vil forsøge at lægge et billede ind af den dummy, som jeg fik pyntet til kurset – men hvis ikke det kan lade sig gøre kan den ses i kagegalleriet, under andre kager!:-)

kagedummy i Lambeth stil

Hvis man er blevet interesseret i at læse mere om Sif og hendes fantastiske kager og kurser så gå ind på www.sifbeth.dk

Posted by Vibeke in Home

Uh, det er lang tid siden…..

Rigtig godt nytår til Jer alle, håber I er kommet godt ind i det nye år.

Ja – det er med dårlig samvittighed at jeg igen stikker næsen forbi min blog. Jeg sidder med næsen begravet i eksamenslæsning og derfor har jeg ikke haft det vilde overskud til at lære finurlighederne ved min blog bedre at kende. Jeg håber at jg om en måneds tid har mere tid til at få opdateret billeder m.v. og lægge nogle flere ting op.

Jeg har bl.a. lavet en lille billedserie, som illustrerer hvordan jeg flækker og fylder en kage med mousse, som jeg kunne tænke mig at få lagt op.

 Tak i øvrigt for Jeres søde hints til, hvordan jeg kan forsøge at lægge billeder ind i mine posts, desværre er jeg SÅ tilpas meget nybegynder i det her blog-væsen, at jeg ikke engang kan decifrere Jeres posts, dvs. jeg kan læse dem, men forstår det ikke helt;-). Men det kommer jo nok.

 

Knus

Vibeke

Posted by Vibeke in Home

prøve

Stort kagebord

Jeg skal lige finde ud af om jeg kan finde ud at sætte billeder ind i posts også…. 🙂

 

 hmmm…. det kan jeg åbenart ikke helt endnu, gad vide hvordan jeg så gør…

Posted by Vibeke in Home

Blod på tanden!

Jeg vil ikke sige at jeg kan overskue min blog endnu, men jeg er ved at forstå den bedre – og den mig tror jeg! Jeg har bla. fået lagt en del af mine mest brugte opskrifter ind, til glæde for andre – og mit næste mål er at finde ud af hvordan jeg kan sætte links ind….hmm, den var sværere!!

Posted by Vibeke in Home

Velkommen til min blog – om kager!

Hej og velkommen til.

Dette er min kageblog, hvor jeg vil poste nogle billeder af de kager jeg laver, og skrive lidt om hvordan. Lidt opskrifter o.a. vil nok også snige sig ind Håber du vil finde det interessant at kigge på og læse om.

Du er velkommen til at skrive en hilsen

Vibeke

Posted by Vibeke in Home