Velkommen til min blog – om kager!

Hej og velkommen til.

Dette er min kageblog, hvor jeg vil poste nogle billeder af de kager jeg laver, og skrive lidt om hvordan. Lidt opskrifter o.a. vil nok også snige sig ind Håber du vil finde det interessant at kigge på og læse om.

Du er velkommen til at skrive en hilsen

Vibeke

Posted by Vibeke in Home | Trackback
 1. Ulla says:

  Hvor er det et fint design du har fundet, glæder mig til at følge bloggen.

 2. Vibeke says:

  Tak Ulla.
  Det er pænt af dig. Lige i øjeblikket arbejder jeg på at få billeder ind på min side, har såmænd endda fundet ud af hvordan, kan bare ikke finde ud af at linke til hovedkategorierne her fra forside – altså ligesom på din, hvor der er en liste med Bryllupskager, børnekager osv….
  Men arbejder ufortrødent videre:-)

 3. Janne says:

  Det ser ud til at blive en fin blog. Godt navn du har fundet på. Vi WP bruger må holde sammen mod alle blogspotterne 😉

 4. Vibeke says:

  Tak Janne.

  Jeg er også ok tilfreds med designet, men må ærligt indrømme at de færdige blogger-design er noget sødere, men blev rådet af både Ulla og Louise til at holde mig til Wp – så jeg bøjer mig i støvet for dem som ved noget om det:-)
  Synes dog indtil nu den virker noget tom – men gætter lidt på at det nok går over når jeg får rigtig gang i skriveriet…

  Knus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.