kan det lade sig gøre igen??

endnu en kage jeg har lavet til børnene – denne lavede jeg da Nicolai holdt op i dagplejen og skulle starte i børnehave

kage90_resize

WEEEE…. det virker – jeg tror sørme det virker, det var “selvfølgelig” noget med opsætningen, men min dejlige mand har nu fundet fejlen – jeg forstår det stadig ikke helt, men så længe det virker, så er jeg glad…

Den næste post kommer derfor til at indeholde en tutorial på hvordan jeg lægger kager sammen.:-)

Posted by Vibeke in Home | Trackback
  1. Klidmoster says:

    Den er fin 🙂

    Vil du ikke med på Klassisk 65 og spise gratis muslinger d 19/9? Der er tilmelding via bloggen inden d 14 😉

  2. Vibeke says:

    Hej klidmoster – jo jeg har skam rigtig meget lyst – tro mig, men da det er en hverdag skal jeg desværre på arbejde (det skidt tager også al ens fritid;-)) om aftenen. Ellers havde jeg ikke behøvet at tænke mange gange over det for at tage turen til god mad og godt selskab. Og det er jo et helt igennem fantastisk tilbud. Men er desværre nødt til at takke nej.
    Men håber at I andre får en hyggelig og dejlig aften.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.