White Mudcake

Pias White Mudcake
150 g. hvid chokoladeknapper
440 g. sukker
250 g. smør
1 tsk vanilie
225 g. alm. mel
75 g. selvhævende mel
250 ml. mælk
2 store æg

1. Smelt smør, sukker og chokolade med mælken.
2. Køl blandingen ned i 15 minutes.
3. pisk æggene i og dernæst den siede mel.
4. Bag i 1½-2 timer ved 160 grader. (20 cm. bageform)
5. Køl af og dæk med chokoaldeganache efter ønske.

tilsæt evt. 1½ tsk. revet citronskal, for at dæmpe det søde/vamle lidt, det virker super

Posted by Vibeke in Kager | Trackback
  1. Helle Jensen says:

    Hej med dig.

    I denne opskrift skriver du at man skal bruge selvhævende mel.
    Hvor køber du det henne, og har du evt. et navn på det?

    På forhånd tak.

    Helle

  2. Vibeke says:

    man kan købe det fra amerikanske netshops – men normalt blander jeg det selv.

    Blandingsforhold for Selfraising flour (selvhævende mel):
    215g mel, 2½ tsk. bagepulver og 3/4 tsk. fint salt

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.