Kiwi Mousse

Kiwi mousse: (a´la Louise)

8 kiwifrugter
1 dl vand
1 1/2 dl sukker
4 blade husblas
1/2 l piskefløde

1. skræl kiwierne og skær dem i skiver. Kog kiwi skiverne i vand og sukker i 4-5 min. Kom blandingen i en foodprocessor og miks til det er en jævn masse.
2. udblød husblasen i koldt vand i 10 min. Smelt husblasen i det vand der følger med husblasen. Rør lidt kiwiblanding i husblasen, og mix det i resten af kiwi massen.
3. Pisk fløden til skum og vend kiwimassen i. Stilles koldt i 4 timer.

– denne mousse er rigtig lækker men meget kraftig og tydelig i smagen. Jeg synes personligt ikke den kan gå til hvad som helst – men har selv med fordel brugt den med en kraftig chokoladekage og chokoladecreme, sødmen i ovenstående spiller godt sammen med kiwi-smagen.

Posted by Vibeke in Kagefyld | Trackback

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.