Denne opskrift består kun af 3 ingredienser; kokosmel, marcipan og hvidt overtæk. Så lettere bliver det næsten ikke! Det hvide overtræk giver kokoskuglerne en lækker cremet smag.

Det skal du bruge:
– 160 g marcipan
– 115 g kokosmel
– 200 g hvid chokolade overtræk

Sådan gør du:
Bland marcipan og kokosmel sammen til en kokosmasse.

Del kokosmassen i 18 stykker. Tril dem til små kugler og læg dem på et stykke bagepapir. Lad dem stå en time inden du overtrækker dem, så er de nemmere at arbejde med.

Overtræk kokoskuglerne i smeltet hvid chokolade og rul dem i det resterende kokosmel inden chokoladen størkner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Next Post

Ananaskage

søn aug 16 , 2020
En lækker frisk ananaskage med p-tærte knas.

Måske, du også kan lide disse opskrifter